Damn YEAH

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det riktige liv. Woop!

Meny


BlogKeen

damnyeah

FanPage

Translation

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Søk

Hitting

online

Widgets

Kategori: Dagens nedturer

Dagens nedtur

Publisert: 15.jan.2012 @ 19:51 Kategori: Dagens nedturer Kommentarer: 0 kommentarer

Den følelsen av at du rett og slett er besatt av en person, og den personen vet ikke hvem du er, og vet ikke engang at du eksisterer. Det er rart det der.. Hvordan man føler at man kjenner en person inn og ut, uten å engang ha vekslet ett ord. Men er det ikke det man har kreativitet og pågangsmot til da? Jeg tror vi sier det sånn. 

Tror all kreativitet trengs her. 
Dagens nedtur(er)

Publisert: 10.jan.2012 @ 19:36 Kategori: Dagens nedturer Kommentarer: 0 kommentarer

Istedet for "dagens outfit", så tenkte jeg å heller ha "dagens nedturer"! Altså.. Det skjer jo oftere en nedtur enn at du skifter antrekk, ikke sant? Eller vent. Nei, jo, jeg har rett. 

1. Vekkerklokka ringte ikke når den skulle. Eller.. Den ringte ikke i det hele tatt, noe som er jævla rart med tanke på at jeg har på 6 alarmer etter hverandre med 2 minutters mellomrom. Og INGEN av dem ringte. 

2. Forelesning i 2,5 t SAMMENHENGENDE. Dvs null pauser or what so ever. 

3. Det å ha den dårlige samvittigheten ovenfor deg selv når du vet at det er noe du skulle ha gjort for lenge siden, og egentlig skulle ha gjort at this moment - men likevel så sitter man her da.. i pysjen og ser på tv... blogger og spiser brownies.... prøver å fortrenge det... Sukk.

 

OK da- en liten opptur; gratis snus. 

 

Siste innlegg

Siste kommentarer

Hurrey


hits