Damn YEAH

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det riktige liv. Woop!

Meny


BlogKeen

damnyeah

FanPage

Translation

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Søk

Hitting

online

Widgets

Kategori: Ordet

Fail

Publisert: 01.01.2013 @ 22:53 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Som resten av verdens befolkning har vi hatt nok å gjøre de siste ukene, som også har resultert i relativt lite (les: null) blogging. Dagene har for det meste bestått av gjenforening med gamle venner, møtt nye potensielle venner, fyll og fylleangst. 
Jeg tenkte jeg skulle fyre opp med et aldri så lite innlegg om sex, ettersom det kan være ganske relevant nå etter romjul og ikke minst nyttår. GODT NYTTÅR FOLKENS!

Jeg fikk nemlig en kommentar for litt siden, som lyder som følgende: «Hei, veldig fin blogg!  Kan du ha litt mer innlegg om sex og sånt, første gangen, hvordan det føles, hvordan man går frem og sånt. Blir veldig kåt av og lese bloggen din!»

Vel.. Jeg tror ikke jeg vil tørre å kalle det en solskinnshistorie akkurat, i og med at jeg husker så å si ingenting av hendelsen. For å si det rett ut så var jeg drita full og, etter hva jeg kan tenke meg, svært lite sjarmerende. Men jeg kan dog fortelle om første gangen jeg husker at jeg hadde sex. NB! Vet ikke helt hvor kåt akkurat dette får deg til å bli, men la gå.  Min «første» gang foregikk i senga (som forståvidt var full av smuler og gud-vet-hva) til fyren jeg så vidt hadde begynt å styre litt med. Jeg skulle gjerne ha likt å fortelle at dette var den beste sexen jeg noen sinne har opplevd, men den er faktisk på nest nederste plass på lista mi (i og med at jeg ikke husker den aller første gangen jeg hadde sex, så regner jeg det som aller siste plass også?). Ikke nok med at senga var full av alle slags ting og rester av matvarer, så skulle han absolutt ha alt lys på. Dette er ikke et problem den dag i dag, men du kan jo tenke deg en hormonell fjortisjente i puberteten som er ekstremt usikker på seg selv. Say no more.  Etter tja? rundt 30 sekunder begynner noe som kunne ligne på en fontene av SVETTE å danne seg over meg. Skjønner at fyren var nervøs, det var jo tross alt han sin aller første gang, men når svetten hans drypper meg i munnen og øyet? Da var i grunn akten ganske dødlagt for min del.  Jeg kan heller ikke påstå at jeg gikk veldig drastisk til verk for å få denne fyren til sengs, ettersom vi smått holdt på, og begge var i grunn ganske ivrige. Men hvis du lurer på hvordan man skal gå frem for å få deg et ligg, så kan jeg ikke akkurat gi deg en fasit. Trikset er vel bare det å være seg selv (med mindre det er noe alvorlig galt med deg), og hvis han eller evt. hun faller for det, så er du godt på vei.

Hvordan skaffe seg venner

Publisert: 23.12.2012 @ 10:53 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Facebook veiledning:
1. Søk opp personen du ønsker å være venn med. 
2. Legg til som "venn"
3. Send en privat melding. - "Yo. Hva skjer?"
4. Begynn å chat mye. 
5. "Like" alle profilbildene og alle statuser. 


IRL veiledning:
1. Oppsøk personen på en fest.
2. Få tak i nummeret på en eller annen måte. Bare få tak i nummeret.
3. Send tekstmeldinger.
4. Får du ikke svar, så begynn å ring.
5. Får du ikke svar, - søk opp nummeret på 1881 og finn gateadressen, - og dra dit.

Funker ikke dette, så oppfordrer jeg deg denne siste løsningen;
Registrer deg på
http://www.meetme.com/ 
Awkward happening

Publisert: 18.12.2012 @ 18:47 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer
Jeg havnet i en ganske rar situasjon i dag. 
Beklager for mensen innlegg. Men dette tok nemlig kaka! Mensen kom som en flom i dag. Og det er jeg jo for så vidt takknemlig for. Men har byttet bind i hele dag. Og dette har jo da ført til at leppene mine der under har blitt såre av å bli gnagd på av bindinnleggene.
Uansett, DETTE takler jeg. MEEEEEN!!!!!!!
Fast kunde som jeg er, - tar jeg turen på Bodyshop to ganger i året for å kjøpe nye sminkekoster.
Også kikket jeg på disse kostene samtidig det gnagde der nede. Og da måtte jeg jo på sekundet ta tak i der nede, sant.

Også kommer denne butikkmedarbeidern og lurer på om jeg  har stjålet noe. Videre ønsker hun å se hva jeg har der nede i trusa.

Dude, come on. I´ve got my fucking period for god damn fuck sake. 

"Neeei, jeg har mensen og det er jævlig ubehagelig for øyeblikket. Du kan sikkert grafse ned i trusa. Kjør på."

 

 

Bite me

Publisert: 17.12.2012 @ 21:55 Kategori: Ordet Kommentarer: 1 kommentarNYTTÅRSTREKNING 2012

Publisert: 14.12.2012 @ 12:32 Kategori: Ordet Kommentarer: 4 kommentarer

DamnYEAH kjører nå en nyttårskalender fra og med i dag siden vi er litt sent ute!
Vi ønsker å vinne talkmores konkurranse, og dermed har vi en hovedpremie til den som hjelper oss mest.  

Her er hovedpremien du kan vinne:

1. premie :  Nellygavekort på 3000 kr til den som verver flest til å bytte over til Talkmore med kampanjekoden: 94030255
(Du må sende en epost til damnyeahblog@gmail.com med navn over de du har vervet med kampanjekode, og deg selv eventuelt.)
- De som registrerer seg hos Talkmore med nytt abonnement får de to første månedene gratis. 
- Obs! Gjelder kun abonnementene Fastpris Data, Fastpris Sms, Fastpris Tale og Alt-i-ett.
- Hvorfor velge Talkmore? Prisene er rimelige i forhold til hva du får, - og jo flere av de du ringer har Talkmore, vil det være 0 kr startpris og minuttpris, UTEN å måtte bruke de inkluderte ringeminuttene du har. Ingen andre har dette. I teorien kan du da få 0 kr månedsavgift hvis alle de du ringer har Talkmore!  

2-4. premie: Nellygavekort på 1000 kr - trekning blant de som "liker" og "deler" innlegg dere syntes er best fra DamnYEAH sin blogg. 

 

BDSM aka SADOSEX

Publisert: 13.12.2012 @ 18:27 Kategori: Ordet Kommentarer: 8 kommentarer

 «Åh ? kona mi,» mumler han, og så munnen hans på meg. Jeg lukker øynene og gir meg hen til den å, så dyktige tungen hans. Jeg griper håret hans med nevene mens hoftene mine duver og vrikker på seg og underkaster seg hans rytme, og så buer jeg meg opp fra den lille senga. Han tar fatt i hoftene mine for å stanse meg ? men han stanser ikke sin vidunderlige tortur. Jeg er så nære, så nære. «Christian,» stønner jeg. «Ikke ennå,» sier han hest og beveger seg oppover, og så er tungespissen hans i navlen min» (Fifty Shades Fri, av E. L. James)

 
Jeg tipper at en god del av jentene der ute skjønner hvor dette er hentet fra? Nemlig.. Fifty Shades of Grey. Jeg hadde ikke så veldig store forhåpninger til denne boka, til tross for at alle jeg snakket med roste den opp i skyene (les: kun jenter). Da den første boka kom ut ble jeg fortalt at den handlet om «veien til suksess»? Da tenkte jeg bare noe som at «vei vet du hva, ikke faen om jeg skal lese 550 sider med business talk». Men så fikk jeg høre noe litt mer interessant? SADOSEX. Og bare så det er sagt; nei, jeg er ingen fan av sadosex. Men gir jo kanskje en litt bedre forklaring på hvorfor alle var så skummelt opphengt i denne boka.

Og nå kommer hva jeg skal frem til: jeg tror at dette er noe flere enn vi aner faktisk digger. Jeg tror at folk digger sadosex, rett og slett. De fleste vil nok synes at dette er et relativt tabu tema, men SERIØST. Vi snakker helt åpent om streit opp-og-ned sex hele tiden, hvorfor skal dette være et unntak? Jeg har lest alle tre bøkene nå, og faktisk så syntes jeg det er fantastisk at E. L. James har bragt temaet på banen. Fra nå av digger jeg også sadosex. 

Message

Publisert: 27.02.2012 @ 17:14 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Hay!

 

Vi fant ut at ... det å leve et virkelig liv, er faktisk fetere enn å få det ned på svarthvitt her gjennom bloggen.

Maybe we´ll come back someday. Når vi er fattige eller noe...

 

FUCK YOU

Publisert: 13.02.2012 @ 17:43 Kategori: Ordet Kommentarer: 1 kommentar

Nå er jeg så dritt lei av folk som dominerer. Dominerer over andre, likestilte mennesker. Jeg er lei av at noen TROR de er verdt mer enn andre, og har derfor all rett til å rakke ned på dem. Nei, det er ikke sånn det skal fungere! Ja, en kan kanskje bygge opp "popularitet", men betyr det at du skal få lov til å slenge dritt til andre uten å forvente å få noe tilbake?

De tror de vet alt, de tror de er bedre enn andre, de tror rett og slett at de er et ideal-menneske som alle skal se opp til. Det er liksom noe de forventer?

Jeg er fylt med hat ovenfor slike mennesker. Men det største problemet er ikke personen i seg selv, men alle tilhengerne. Og man kan vel ikke kalle de for virkelige tilhengere heller, for det er vel strengt talt det at ingen tør å si noe imot denne ene personen- denne ene personen som ødelegger så mange dager for andre, kun av LYST- lyst til å ødelegge for andre.

Jeg tenker spesielt på én person når jeg skriver dette, en person som jeg med hånden på hjertet kan si at jeg hater. Men dessverre så gjelder det ikke bare denne ene personen, det gjelder så altfor mange der ute i verden. ? Måtte dere få et jævlig liv videre. 

Phobia List

Publisert: 10.02.2012 @ 02:17 Kategori: Ordet Kommentarer: 2 kommentarerOh well. Just sayin´!!

Novercaphobia-Frykt for din stemor. 

Oneirogmophobia-Frykt for våte drømmer. 

Panophobia eller Pantophobia-Frykt for alt. 

Paraskavedekatriaphobia-Frykt for fredag ​​den 13..

Pediophobia-Frykt for dukker. 

Phagophobia-Frykt for å svelge eller spise eller bli spist.

Pogonophobia-Frykt for skjegg. 

Scatophobia-Frykt for avføring.

Androphobia-Frykt for menn.

Consecotaleophobia-Frykt for spisepinner. 

Didaskaleinophobia-Frykt for å gå på skolen.

Ephebiphobia-Frykt for tenåringer.

Euphobia-Frykt for å høre gode nyheter. 

Eurotophobia-Frykt for kvinnelige kjønnsorgan. 

Genophobia-Frykt for sex. 

Gynephobia eller Gynophobia-Frykt for kvinner.


Dagen i bilder

Publisert: 10.02.2012 @ 00:54 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Mini-kontor i baksetet, kjekt å ha.

 

Nervous much? JA.

 

"Ikke FAEN at jeg betaler SÅ mye!" "Jo, visst FAEN gjør du det!" ...Neida, hehe

 

Final result, woop! 

 

Og nå; kaffe og mys. 

Tattoo- check

Publisert: 09.02.2012 @ 15:43 Kategori: Ordet Kommentarer: 7 kommentarer

Hadde time kl 11.00 hos Isso på Isso Tattoo idag, og DETTE er alt dere får se! ..Neida.

Kom dit like før elleve, så rigget han opp det han trengte, tatoverte meg, og jeg var ferdig rundt kl 11.45. Jeg var så nervøs at jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg, og i det jeg la meg ned på benken vurderte jeg å bare løpe til helvete ut der ifra. Men etter litt godsnakking fikk jeg roet nervene litt, og verdens SØTESTE fyr (med fult av tatoveringer over hele kroppen) stakk en nål i armen min. Og når jeg sier søt, så mener jeg skikkelig kosebamse liksom. 

Enough chitchat, her er resultatet: 
Naked

Publisert: 08.02.2012 @ 01:15 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Eget risiko. Ah, vel. Ikke tro at jeg ligger her og leker deilig i senga.
Er heller noe annet du gaper opp høyt for. 

TÆTTIS

Publisert: 07.02.2012 @ 22:31 Kategori: Ordet Kommentarer: 2 kommentarer

Hei igjen!

Tenkte å oppdatere dere på noe litt hyggeligere enn forrige innlegg angående bloggsirkuset. 

Nemlig det at i over imorgen (torsdag) skal jeg ta tatovering. Jeg tenker at jeg har to alternativer: a: jeg er overivrig og merker nesten ikke smerten. b: jeg gråter av smerte og må gå uten å ha gjort tatoveringen ferdig. Håper selvfølgelig på at det ikke skal gjøre så altfor vondt, men hva vet jeg vel jeg? Jeg bare ser for meg en nål som stikker meg inn i huden, samtidig som det blir sprøytet inn blekk i "sårene". Ouch!

I'll keep you guys updated, så ta en titt innom bloggen på torsdag, så skal dere få se tatoveringen! -...Hvis jeg ikke løper gråtende ut fra Isso sjappa før han er ferdig, hehe. 

 

Også over til helgen. Jeg var i bursdag til en venninne av meg, og det var jo meget hyggelig :-) Får beklage dårlig bildekvalitet, men når alle er så drita så... neida! Jeg tok bilder med mobilen, derfor kan man si at bildene er litt... pikslete. 

 
 

Elisabeth

På tide å gråte litt

Publisert: 07.02.2012 @ 00:25 Kategori: Ordet Kommentarer: 1 kommentar

 

Jeg kan føle at jeg savner p-pillene mine. Har nemlig ikke gått på dem på en god stund. Vi snakker om litt over 1 år. Savner humørsvinginger, savner temperamentet, og jeg savner å gråte regelmessig. 

Dette blir et kort innlegg for kvelden, du. For jeg har nemlig tenkt å legge meg under dyna og begynne å gråte litt. Det er sunt å gråte litt. Gjør det du , også. 

No hard feelings!!!!! 

Edit: 07.02.2012

AI. La merke til denne Libressekonkurransen gjennom. blogg.no. Så linket til denne konken i håp om å få kjøpt noe klær på nelly.com så jeg blir litt happyface.... Eller ikke.

 

 

 

 

libressekonk
Stikkord: libressekonk

Kjøpeprosessen

Publisert: 06.02.2012 @ 17:31 Kategori: Ordet Kommentarer: 2 kommentarer

Dagens kjøp. Hm.


Wonderboy.

Jeg vet ikke ass. Men kjekke gutter i dagligvarebutikker er nødt til å være min svakhet nummer 1!
Det er alltid et helvete å komme seg igjennom butikken for å fullføre kjøpet av maten slik at du overlever i dag også.

Steg 1. Meny er klart min shoppingplass. Da jeg ankom dit i stad, da så jeg denne gutten IGJEN! Jeg kunne jo for guds skyld ikke gå inn i butikken med trynet jeg hadde. Eller, jeg hadde jo for så vidt ikke noe tryne. Jeg måtte jo hjem for å dra på meg trynet. 

Steg 2. Prøver å unngå euroshopper og first price produkter når du vet at han er tilstede. Men det var et helvete å avgjøre hvilke produkter jeg skulle ha. Det må jo være verdens undergang og bare flaut at han ser hva nettopp DU skal ha til middag i dag. Og ikke minst hva slags do papir du tørker deg med. 

Og hvis du virkelig MÅ kjøpe produkter du blir flau av, så erre bare å ta opp telefonen og late som at du snakker til en som ber deg kjøpe disse produktene. HE YEAH 

Steg 3. Jeg tar alltid ut ekstra penger når han er der. Og når jeg har betalt, så går jeg. Og da må han nemlig løpe etter meg for å gi meg pengene jeg har tatt ut. 

 

Vel, hva må ikke til for å spise yndlingsretten min? ..En avhengighet så sterk

Publisert: 05.02.2012 @ 23:38 Kategori: Ordet Kommentarer: 1 kommentar

FY, nå vil jeg ha snus! Jeg prøver å slutte, men det er faktisk ikke så lett som mange skal ha det til. Men det er jo ikke LADY LIKE å snuse, så har jeg egentlig noe valg? Tja. 

I dag har iallefall dagen gått til å ligge i senga og gjort alt som skal gjøres der ifra. Jeg fikk besøk, da lå vi i senga, jeg skulle spise, så jeg spiste i senga, jeg skulle skrive et foredrag, det gjorde jeg også i senga. Eller.. Sistnevnte var en løgn, for jeg har ikke begynt på presentasjonen enda. Og siden det skal kunnes inn og ut innen imorgen, så burde jeg vel snart sette igang. Men så dukker problemet opp igjen: snus. Jeg klarer faktisk ikke å konsentrere meg uten snus. Det er alt jeg klarer å tenke på. Og det faktum at øynene mine lukker seg mer og mer for hver gang jeg blunker, og at kroppen skriker etter hvile. Så hva skal jeg gjøre? Maybe I'll go die or something (HAH).
.............!!

 

 

EDIT;

Oi oi oi! Damn YEAH glemte sååå å logge av blogg.no her da. 

This is so dedicated to you!
Behind the REAL BACKSTAGE

Publisert: 05.02.2012 @ 21:14 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Oi! Hvem av disse turtelduene her er MEG? Hun ene der er så nødt til å være datter av en frisør, siden håret er så fint satt opp. 
Anyway, det er jo så kleint å havne på topplista og ikke ha noen ordentlig proffe photoshoots av seg selv. Hallo, hvor mye burde jeg gi for 3-4 bilder av en fotograf? Eller hei, vent! Jeg tjener jo så god damn mye av å være meg selv her at det er jo bare snakk om noen få kroner! Hallo, 3000-5000 kr for noen få bilder.

Look forward, guys! Har så lite å blogge om når jeg er anonym liksom. Hvem gidder å være anonym på blogger liksom. Det er jo så 2000 and late. De som er anonyme har enten mangel på selvtillit, eller løgnhalser.

Og jeg konkluderer med dette at jeg har tonnevis av selvtillit, pluss at hele bloggen min er så sann. Then whats the problem? Så watch out! I´ll go public with my face ASAP!  

# Bestille time hos fotograaaaf. woop wooop woooopp

Edit;

Man blir jo alltid før eller senere røpet av ip adressen sin. Oh shit. - Eller, hvis man er nerd nok til å finne det ut av.  Good luck, guys!

http://www.jackcola.org/blog/114-can-people-find-my-home-address-through-my-ip-address#

All makt, men ingen kontroll

Publisert: 05.02.2012 @ 16:40 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

I det øyeblikket du har all makt, men ingen kontroll. De neste ordene som kommer ut av munnen din vil avgjøre hvordan fremtiden deres vil se ut. Du bestemmer ikke bare over deg selv, men du har også all makt over han. Men du vil ikke det, fordi det betyr at du er den som settes ansvarlig hvis ting går galt. Du kan ikke bare gi fra deg makten heller, så du holder på den. Du holder på den, men ror deg vekk fra konklusjonen. 

Han spør om og om igjen "kan du forklare?", du ror deg vekk. Han spør "...men?", og du ror deg vekk. Det hele ender opp uten en konklusjon, og alt blir igjen til et spørsmålstegn.

Du kommer hjem, legger deg i senga, og parfymen hans lukter fortsatt. En tåre triller, før du bestemmer deg for at "nei, han skal ikke få min makt". 

 

Gotye - Somebody I Used To Know

Owned

Publisert: 03.02.2012 @ 19:45 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Awesomeness.

Keep sharing the voice, guys!

Første fanbrev! Juhu

Publisert: 03.02.2012 @ 15:28 Kategori: Ordet Kommentarer: 8 kommentarer

Herre min hatt, ble svært overrasket da jeg åpnet mailen min idag. Der fant jeg nemlig et fan"brev" fra snille Monica. Made my day!
Og når det er sagt- det settes veldig stor pris på, absolutt.

PRESTASJONSANGST

Publisert: 03.02.2012 @ 07:49 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Når jeg fikk en kommentar som lød som dette; "Hei. Jeg trodde dette var en skikkelig kul blogg jeg. Men, nå begynner du å blogge om mote? hele blogglista handler om MOTE!! Skriv noe morsomt da! jeg gidder ikke lese det her..", så var det første jeg tenkte: damn, hvordan skal jeg nå kunne klare å skrive noe morsomt, når jeg faktisk skal prøve å være morsom? 

For dere skjønner det at jeg prøver aldri å være morsom, og det er heller ikke min intensjon. Men for all del- syntes dere jeg er morsom/ironisk så gjør det så absolutt ingenting. Men slike småting som jeg skriver på bloggen, og dere kanskje oppfatter som morsomme, det er sånt jeg sier til vanlig. Etter en lang diskusjon og alle er opphisset, for eksempel i dette innlegget, så kunne jeg fint ha sagt "håper jeg blir et tre i mitt neste liv", bare for å løsne opp spenningen litt. Og når dere da kaller meg for USERIØS. Å, nei, jeg er ikke useriøs. For jeg ønsker faktisk å bli et tre i mitt neste liv. (..Men det er kun på sommeren da, for om vinteren er det sikkert skrekkelig kaldt...).


- Bare se på de triste øynene og de kalde kvistene :(

Så kjære leser: tolk meg hvordan du vil. Det er opp til deg, men ikke kall meg useriøs. Ok, kan innrømme at jeg har skrevet nokså tullete i noen innlegg, men stort sett er jeg seriøs. Og ja- man får større pupper av soyamelk. 

Men tilbake til denne kommentaren om mote. Dette var én kommentar som ble sagt om at jeg IKKE skulle blogge om mote. Og jeg har fått mange kommentarer om at jeg ikke burde skrive sånn som jeg gjør nå ("Åh, du er så useriøs", "Åh, skjønner ikke hvorfor du er på topplista?", "ÅH, DU MÅ BLOGGE OM MOTE!"), men det er jo det bloggen er til for god damn sake! Hele poenget med denne bloggen var å skille seg litt ut, og nettopp det å ikke følge strømmen. 

Sånn, feel free to have your say- over og ut. 

Topplisten

Publisert: 03.02.2012 @ 00:38 Kategori: Ordet Kommentarer: 4 kommentarer

Hvordan jeg føler meg nå; Banan.


Å, hei, hei, hei. Nå må DERE roe ned ett par hakk her. 
Personlig, syntes jeg at det var helt skremmende å være på topplisten! Jeg beundrer faktisk dere alle som er på topplisten. HARDT LIV.  

Kommentarene jeg får, er jo som forventet. Janteloven, sier nå jeg! Jeg er ikke overrasket over disse spydige kommentarene du faktisk gidder å bruke energien på å spytte ut på denne bloggen. It is up to you, honey.

Fått ett par kommentarer hvor det står at de ikke vet hvorfor jeg er på topplisten. Vet du hva? Her er ett par ord til deg, kjære; Du er nettopp en av dem som utgjør andelen av besøkere slik at jeg havner her. Så, vet neppe hvem jeg skal takke. Og gud vet hvorfor jeg havna på topplisten.

Også, ikke nok med kommentarer, så får jeg masse overfladiske epost. Skulle tro jeg hadde  vunnet i Lotto eller noe. Penger her og penger der. Vet du hva?

Jeg skjuler bloggen min fra topplisten inntil jeg har tenkt mer på dette her.

Men til dere andre faste lesere; LOVE YOU TOO <3 Og mer ironi, sarkasme og realitet skal komme på bloggen. 

JANTELOVEN- punkt for punkt

Publisert: 02.02.2012 @ 14:40 Kategori: Ordet Kommentarer: 9 kommentarer

Janteloven lyder slik:

  1. Du skal ikke tro at du er noe.
  2. Du skal ikke tro at du er like så meget som oss.
  3. Du skal ikke tro du er klokere enn oss.
  4. Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss.
  5. Du skal ikke tro du vet mere enn oss.
  6. Du skal ikke tro du er mere enn oss.
  7. Du skal ikke tro at du duger til noe.
  8. Du skal ikke le av oss.
  9. Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg.
  10. Du skal ikke tro at du kan lære oss noe.

 

1. Du skal ikke tro at du er noe. - Altså, jo. Jo, du skal tro du er noe. Men du skal ikke tro du er så mye bedre enn alle andre. Men du skal tørre å være deg selv, og du skal tørre å si hva du mener og stå for det.

2. Du skal ikke tro at du er like så meget som oss. - Jeg lurer på hvem oss er? Aksel Sandemose? Vel, den mannen som skrev janteloven er så absolutt ikke "så meget" bedre enn andre. Han burde skamme seg, fy!

3. Du skal ikke tro du er klokere enn oss. - Når sant skal sies så er ikke alle like smarte. Men man kan alltids gjøre seg smartere, og jeg er ikke redd for å si "jeg er smartere enn deg"- hvis jeg er det, da.

4. Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss. - Ingen er bedre enn noen. Alle er likestilt. Iallefall i utgangspunktet. En velger jo selv om hva man gjør her i livet, og om du vil ende opp som politi eller tyv.

5. Du skal ikke tro du vet mere enn oss. - Tilbake til punkt 3; noen er smartere enn andre. Og noen vet mer enn andre, har kunnskaper som andre ikke har. Og da handler det ikke om å tro, da handler det om å vite.

6. Du skal ikke tro du er mere enn oss. - Syntes denne lignet på nr. 2.

7. Du skal ikke tro at du duger til noe. - JO! Du skal gjøre det du mestrer, og gjøre det du ikke mestrer- til du mestrer det.

8. Du skal ikke le av oss. - Du skal le av Aksel Sandmose for å ha skrevet janteloven.

9. Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg. - Såvisst at du skal. Det er mange som bryr seg om deg der ute, til og med folk du kanskje ikke engang tenker over. Tenk deg alle de du bryr deg om.

10. Du skal ikke tro at du kan lære oss noe. - Alle kan lære mer. Ingen har all kunnskap, uansett hvor kloke de måtte være. Vi lærer alle av hverandre. 

 

Kan noen like denne "loven"? Isåfall; Du skal ikke tro at du er noe. (Hehehe)SHUT THE FUCK UP

Publisert: 02.02.2012 @ 08:09 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Som vanlig var det jævlig vanskelig å komme seg opp av senga og dra på seg trynet. Og det trynet er nokså avgjørende for hvordan du skal føle deg resten av dagen. Så jeg prøvde mitt beste, men det var ikke godt nok idag tydeligvis. Det er så mye lettere om sommeren. Da kan man bare ta på seg noe stygt som henger i klesskapet, og slipper å tenke på noe ansikt. 

 

Nå sitter jeg å irriterer meg over provoserende og kverulerende mennesker, og håper på at de får litt vett inn i skallen snart. Er dritt lei av at det bare er jeg som alltid skal ha rett...

 
.

Publisert: 01.02.2012 @ 19:48 Kategori: Ordet Kommentarer: 2 kommentarer

Photobucket

VINN GAVEKORT FRA NELLY.COM - - -

Publisert: 31.01.2012 @ 16:43 Kategori: Ordet Kommentarer: 17 kommentarer


Konkurranse avsluttet.

 

PEOPLE!
Artig at denne bloggen stadig får skryt for skriveriet. Med over 4000 LIKES på Facebook, har jeg nesten lyst til å gi noe tilbake til dere lesere! 
Jeg deler ut 2 gavekort på 300 kr. - Og ett gavekort på 500kr
Vinnerne kåres allerede til helgen på FACEBOOK fanpage. Ikke her. 

+ + + http://www.facebook.com/pages/Damn-YEAH-Blog/208927609202723

Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på "LIKE" knappen under et av dine favoritt innlegg her på denne bloggen. 
Og den som utgjør seg til å være en topp fan leser, får gavekortet på 500kr.

SÅ... Det betyr at du må like den vanlige facebook fanpagen, for at jeg kan se hvem som har liket innleggene her. 
KJØR PÅ:D
Hvil i fred, Anders Askildsen Eikås.

Publisert: 31.01.2012 @ 14:05 Kategori: Ordet Kommentarer: 1 kommentar

GRUSOM VIDEO - Got Talent

Publisert: 31.01.2012 @ 13:25 Kategori: Ordet Kommentarer: 4 kommentarer

 2 sek så funker video. refresh

Folk blir kjørt på, spiser lyspærer.. omg. Nei, dagen min har blitt disponert til å surfe litt på nettet. Og litt lekser. 
Men denne videoen er helt syk. Fucking BANAN liksom! 

Jeg blir liksom helt distrahert av å ha noe annet på hjertet. Føler at jeg må ha en liten perm fra bloggingen, altså. DAMMMMMMN YEAH.

DamnYEAH BLOG

Publisert: 30.01.2012 @ 01:07 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Alle kule blogger blir hetset på en eller annen måte, og før eller senere.
Men jeg sier dette her kun èn fuckings gang. Nei, nå glemte jeg egentlig hva jeg skulle skrive. Så viktig var det vel ikke.

Hva jeg prøver å formidle med denne bloggen: 
Vi ungdommer nå til dags lever i et samfunn som gradvis blir farligere, syns jeg.
Foreldrene mine hadde jo ikke så mange one-night stands liksom. (tror jeg?)
Jeg søker stadig svar på hva som er det riktige liv, og disse verdiene som utgjør et menneske bra.
Derfor velger jeg å blogge om mitt liv akkurat slik det er. Hvordan en alternativ ungdom lever i dag.

F.eks så er det mange som er utro overfor sin kjæreste uten å ha sagt det til sin sjel. Det er mange jenter som faktisk onanerer uten å si det til sin beste venn.

Videre blogger jeg også om alternative meninger om situasjoner, hvordan jeg kanskje skulle ha reagert og så videre uten å spesielt mene det.
Jeg bare søker etter svar om det gode liv ved å se hva leserne sier om sine synspunkter.

Hvem jeg er: 
Jeg har ingen planer i nærmeste framtid å nevne hvem jeg egentlig er. 
Men jeg er en helt alminnelig person med venner, og er med på forskjellige aktiviteter.
Jeg vet at mange av dere mine nærmeste venner leser denne bloggen. Og jeg kan til en hver tid sitte rett ved siden av deg på skolebenken.
Jeg er ikke for ung, og heller ikke for voksen.  

Til positive lesere:
Jeg setter pris på dere. 

Til negative lesere:
Har dere negative synspunkter om innleggene så setter jeg like mye pris på dere mye som de positive. 
Jeg vurderer meningene deres. 
Men når dere skal hakke på grunn av den jeg er, så er fortsatt takknemlig for at du nettopp gav meg oppmerksomhet ved å gidde å gå inn på denne siden. 

 
TENK PÅ DET, DU

Publisert: 29.01.2012 @ 18:15 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

 

Om den teorien stemmer, er katter isåfall kannibaler da? Og kuer vegetarianere? Slikt kan det bli konspirasjonsteorier av.. 

VINN EIFFEL TÅRN STATUE

Publisert: 27.01.2012 @ 13:29 Kategori: Ordet Kommentarer: 32 kommentarer

Noen som er keen på et sånt Eiffel tårn på rommet sitt? DamnYEAH deler ut tre stk til tre heldige vinnere!
Alt du trenger å gjøre er å "LIKE" facebook siden. Right here, baby. 

http://www.facebook.com/pages/Damn-YEAH-Blog/208927609202723

Du kan nemlig bruke den til mye kult. F.eks smykkestativ.. Eller tilfredstille deg på andre måter....

This BEDROOM

Publisert: 25.01.2012 @ 11:20 Kategori: Ordet Kommentarer: 3 kommentarerDagens nedtur(er) +

Publisert: 19.01.2012 @ 19:38 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Oi, bloggen har visst blitt litt glemt kom jeg akkurat på. Har ikke så fryktelig mye på hjertet som er verdt å dele. Heartbreak heartache? Neida, det er ikke interessant. Dagene går nå til å lese (mye!), drikke kaffe, spise og sove. Snakk om livsnyting!

Forresten. Innlegget under om natur og ungdom var ment for å provosere. Altså. Sagt er sagt (eller i dette tilfellet; skrevet), og står for det. Ville skape en diskusjon der folk kunne si sin mening, argumentere og diskutere med hverandre. Så vet dere det. 

Og bortsett fra dagens nedturer så har jeg ikke så mye å dele:

- Mistet bussen, IGJEN. 

- Heartbreak heartache, trenger jeg å si mer?

- Grandis til middag 

- Brukte opp resten av månedens(!) penger på noe så unødvendig som 2 bikinier og 3 sommerkjoler. Idiot much?

+ en liten opptur! Oslo Ess konsert. Er ikke blodfan, men det dugde så absolutt!

 

Så kan dere få et fint bilde, og det kun på grunn av den ene oppturen. 

Fint som i fin mann.

Dette er hva som holder meg gående.. Rastløs! 

Contact

Publisert: 15.01.2012 @ 00:31 Kategori: Ordet Kommentarer: 2 kommentarer


Awesome writings  ===> damnyeahblog@gmail.com

Spørsmål om alt mellom himmel og hav om andre ting som ikke gjelder innleggene, kan du spamme under her! 

BlogKeen

damnyeah

FanPage

DAMN yeah!

Publisert: 10.01.2012 @ 13:23 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Første blogginnlegget er alltid kleint. Så kommer ikke til å skrive mer enn dette. We-ho.

 
ARKIV

Publisert: 10.01.2012 @ 13:20 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Siste innlegg

Siste kommentarer

Hurrey


hits