Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


0

Fail

Publisert: 01.01.2013 @ 22:53 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Som resten av verdens befolkning har vi hatt nok å gjøre de siste ukene, som også har resultert i relativt lite (les: null) blogging. Dagene har for det meste bestått av gjenforening med gamle venner, møtt nye potensielle venner, fyll og fylleangst. 
Jeg tenkte jeg skulle fyre opp med et aldri så lite innlegg om sex, ettersom det kan være ganske relevant nå etter romjul og ikke minst nyttår. GODT NYTTÅR FOLKENS!

Jeg fikk nemlig en kommentar for litt siden, som lyder som følgende: «Hei, veldig fin blogg!  Kan du ha litt mer innlegg om sex og sånt, første gangen, hvordan det føles, hvordan man går frem og sånt. Blir veldig kåt av og lese bloggen din!»

Vel.. Jeg tror ikke jeg vil tørre å kalle det en solskinnshistorie akkurat, i og med at jeg husker så å si ingenting av hendelsen. For å si det rett ut så var jeg drita full og, etter hva jeg kan tenke meg, svært lite sjarmerende. Men jeg kan dog fortelle om første gangen jeg husker at jeg hadde sex. NB! Vet ikke helt hvor kåt akkurat dette får deg til å bli, men la gå.  Min «første» gang foregikk i senga (som forståvidt var full av smuler og gud-vet-hva) til fyren jeg så vidt hadde begynt å styre litt med. Jeg skulle gjerne ha likt å fortelle at dette var den beste sexen jeg noen sinne har opplevd, men den er faktisk på nest nederste plass på lista mi (i og med at jeg ikke husker den aller første gangen jeg hadde sex, så regner jeg det som aller siste plass også?). Ikke nok med at senga var full av alle slags ting og rester av matvarer, så skulle han absolutt ha alt lys på. Dette er ikke et problem den dag i dag, men du kan jo tenke deg en hormonell fjortisjente i puberteten som er ekstremt usikker på seg selv. Say no more.  Etter tja? rundt 30 sekunder begynner noe som kunne ligne på en fontene av SVETTE å danne seg over meg. Skjønner at fyren var nervøs, det var jo tross alt han sin aller første gang, men når svetten hans drypper meg i munnen og øyet? Da var i grunn akten ganske dødlagt for min del.  Jeg kan heller ikke påstå at jeg gikk veldig drastisk til verk for å få denne fyren til sengs, ettersom vi smått holdt på, og begge var i grunn ganske ivrige. Men hvis du lurer på hvordan man skal gå frem for å få deg et ligg, så kan jeg ikke akkurat gi deg en fasit. Trikset er vel bare det å være seg selv (med mindre det er noe alvorlig galt med deg), og hvis han eller evt. hun faller for det, så er du godt på vei.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits