Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


1

FUCK YOU

Publisert: 13.02.2012 @ 17:43 Kategori: Ordet Kommentarer: 1 kommentar

Nå er jeg så dritt lei av folk som dominerer. Dominerer over andre, likestilte mennesker. Jeg er lei av at noen TROR de er verdt mer enn andre, og har derfor all rett til å rakke ned på dem. Nei, det er ikke sånn det skal fungere! Ja, en kan kanskje bygge opp "popularitet", men betyr det at du skal få lov til å slenge dritt til andre uten å forvente å få noe tilbake?

De tror de vet alt, de tror de er bedre enn andre, de tror rett og slett at de er et ideal-menneske som alle skal se opp til. Det er liksom noe de forventer?

Jeg er fylt med hat ovenfor slike mennesker. Men det største problemet er ikke personen i seg selv, men alle tilhengerne. Og man kan vel ikke kalle de for virkelige tilhengere heller, for det er vel strengt talt det at ingen tør å si noe imot denne ene personen- denne ene personen som ødelegger så mange dager for andre, kun av LYST- lyst til å ødelegge for andre.

Jeg tenker spesielt på én person når jeg skriver dette, en person som jeg med hånden på hjertet kan si at jeg hater. Men dessverre så gjelder det ikke bare denne ene personen, det gjelder så altfor mange der ute i verden. ? Måtte dere få et jævlig liv videre. 

1 kommentar

Postet av: Miriam Olsen

couldn't agree more, WELL SAID!
Dato: 13.02.2012 Tid: 20:45 URL: http://mirolsen.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits