Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


0

PRESTASJONSANGST

Publisert: 03.02.2012 @ 07:49 Kategori: Ordet Kommentarer: 0 kommentarer

Når jeg fikk en kommentar som lød som dette; "Hei. Jeg trodde dette var en skikkelig kul blogg jeg. Men, nå begynner du å blogge om mote? hele blogglista handler om MOTE!! Skriv noe morsomt da! jeg gidder ikke lese det her..", så var det første jeg tenkte: damn, hvordan skal jeg nå kunne klare å skrive noe morsomt, når jeg faktisk skal prøve å være morsom? 

For dere skjønner det at jeg prøver aldri å være morsom, og det er heller ikke min intensjon. Men for all del- syntes dere jeg er morsom/ironisk så gjør det så absolutt ingenting. Men slike småting som jeg skriver på bloggen, og dere kanskje oppfatter som morsomme, det er sånt jeg sier til vanlig. Etter en lang diskusjon og alle er opphisset, for eksempel i dette innlegget, så kunne jeg fint ha sagt "håper jeg blir et tre i mitt neste liv", bare for å løsne opp spenningen litt. Og når dere da kaller meg for USERIØS. Å, nei, jeg er ikke useriøs. For jeg ønsker faktisk å bli et tre i mitt neste liv. (..Men det er kun på sommeren da, for om vinteren er det sikkert skrekkelig kaldt...).


- Bare se på de triste øynene og de kalde kvistene :(

Så kjære leser: tolk meg hvordan du vil. Det er opp til deg, men ikke kall meg useriøs. Ok, kan innrømme at jeg har skrevet nokså tullete i noen innlegg, men stort sett er jeg seriøs. Og ja- man får større pupper av soyamelk. 

Men tilbake til denne kommentaren om mote. Dette var én kommentar som ble sagt om at jeg IKKE skulle blogge om mote. Og jeg har fått mange kommentarer om at jeg ikke burde skrive sånn som jeg gjør nå ("Åh, du er så useriøs", "Åh, skjønner ikke hvorfor du er på topplista?", "ÅH, DU MÅ BLOGGE OM MOTE!"), men det er jo det bloggen er til for god damn sake! Hele poenget med denne bloggen var å skille seg litt ut, og nettopp det å ikke følge strømmen. 

Sånn, feel free to have your say- over og ut. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits