Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


4

Prosessen

Publisert: 01.02.2012 @ 16:45 Kategori: Tanker, meninger, teorier Kommentarer: 4 kommentarer

Det finnes så mange ulike teorier, påstått "beviste fakta" og meninger om nettopp dette emnet der ute. Stammer virkelig menneskene fra aper? Eller dinosaurer? Eller Adam og Eva? Det hele er et stort spørsmål. 

Selv er jeg ikke så veldig religiøs. Altså, jeg er døpt og konfirmert i den norske kirke, men jeg har ikke et spesielt forhold til "troen" min. Så for min del utelukker jeg Adam og Eva. Det blir for ulogisk for meg, og altfor, altfor urealistisk. 

Over til aper. Aper er menneskelignende dyr, men alikevel så tror jeg ikke helt at det stemmer. Da er dinosaurer mer aktuelt. I følge VITENSKAPEN (det er den vi burde tro på) så er det jo partikler osv osv som har bygget seg opp og formert seg til et levende vesen, og slik har det uviklet seg mer og mer, og til slutt endt opp slik som det er idag. Dere har nok så sikkert hørt hele den regla der før. 

 
 

Men det jeg lurer på er NÅR jorda kommer til å gå under. For den kommer til å gjøre det, bare ikke i 2012, som en eller annen oppmerksomhetssyk idiot har spådd. Jeg tror at jorda kommer til å gå under om mange, mange hundre år, om ikke tusner av år. Så starter hele prosessen om igjen. Og om igjen. Og om igjen.... Og om igjen. Og ja, dere forstår greia. Jorda bygger seg sakte men sikkert opp igjen, dinosaurene oppstår, naturen oppstår, dyrene oppstår, menneskene oppstår.

Altså, dette er min teori. Så ikke hets meg hvis jorda virkelig går under i 2012 (som om det kommer til å skje....), men VENT. Da er vi jo alle døde, hehe. 

..Håper jeg blir et tre i mitt neste liv. Hei så lenge!

4 kommentarer

Postet av: hard2say- Zozooo

Jeg håper jeg blir en elefant i mitt neste liv:P
Dato: 01.02.2012 Tid: 16:48 URL: http://hard2say.blogg.no/

Postet av: Damn YEAH

hard2say:

Det hadde også vært kult. Med mindre man havner på sirkus. Stakkars dyr..
Dato: 01.02.2012 Tid: 16:52 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: cremt

har lyst å bli en fugl i neste liv. ♥
Dato: 01.02.2012 Tid: 17:10 URL: http://cremt.blogg.no

Postet av: Damn YEAH

cremt:

De dør jo så fort. Krasjer i vinduer, blir spist opp av katter, brekker vingene sine osv osv. Men de er fine å se på da. Og veldig søte
Dato: 01.02.2012 Tid: 17:27 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits