Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


6

Kjærlighetens gang

Publisert: 29.01.2012 @ 23:23 Kategori: Den bedre halvdelen Kommentarer: 6 kommentarer

RASERI. FRUSTRASJON. LIKEGYLDIG.

For en stund siden nevnte jeg heartbreak heartache. VEL! Det har gått mer over til punktene over her. 

Jeg er forbanna på denne jævelen som forventer så mye av meg. Han forventer at jeg skal gråte over han, syntes synd på han og ta han tilbake. Jeg er frustrert fordi jeg prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, vel, mest for min egen del, men også for hans. Jeg prøver å være hyggelig for å opprettholde et vennskap som en gang var der, men uansett om han er hyggelig eller morsom, så blir jeg bare i dårlig humør av å snakke med han. Og på en annen side er jeg likegyldig. Jeg bryr meg ikke egentlig om han puler rundt på alt og alle, eller om han gråter seg selv i søvn hver natt. Ikke fordi at jeg har lyst til at han skal gjøre det, men fordi jeg vil bli ferdig med dette, jeg vil ikke lenger ha noe med han å gjøre.

Fremtidsplaner, ferieplaner og selve forholdet kom for fort, og jeg var og er fortsatt ikke klar for noe som inkluderer noe alt annet enn spontanitet og "ta en dag av gangen". Og når det ble snakk om hvor vi skulle bo SAMMEN, da sa jeg meg ferdig. Det eneste jeg angrer på nå, var at jeg ikke sa ifra den gangen det virkelig gikk opp for meg at jeg ikke ville mer. Det har jeg også tapt mye på i ettertid, men gjort er gjort, usagt forblir usagt, og sagt er sagt- det er menneskets gang. 

Men på en annen side....SORG.

Jeg er virkelig lei meg for at ting endte som det gjorde. For i starten var det fantastisk. Da var spontanitet nøkkelordet i forholdet vårt. Klokken var rundt 3.00 på natten, og vi bestemte oss for at vi ville bade. Så vi badet. En annen gang lå vi og sov, og jeg våknet. Da lå han og så på meg og spurte "skal vi kjøpe burger?" jeg nikket og vi dro i pysjen. Klokken var 2.00 på natten. Det er sånne små ting som jeg savner. Det er de fine minnene jeg sitter igjen med. Men jeg kan ikke leve på de heller, fordi jeg vet at det hadde ikke blitt sånn igjen. Gnisten sluknet ettersom sommeren gikk. 

Det var dømt til å forbli en sommerflørt, men jeg hadde det så bra, og jeg ville at det skulle fortsette. Først nå innser jeg at det hadde ikke fungert uansett. 

 

6 kommentarer

Postet av: annikenth

Bra skrevet :-)
Dato: 30.01.2012 Tid: 13:54 URL: http://annikenth.blogg.no

Postet av: THAT ONE GIRL

Det er bra du greier å se på det sånn. Er mye av det samme jeg føler igrunn, men jeg greier ikke å se på det på den måten du gjør det. Mange forhold er ment for å fortsette, mange er ment for å ikke gjøre det. Men han har vært en del av livet ditt, og det må du leve med, så de små tingene må du ikke glemme, men lære og ta dem med deg videre :-)
Dato: 30.01.2012 Tid: 14:25 URL: http://that1girl.blogg.no

Postet av: Marthe

Uff. Du er flink til og skrive. Dette var veldig bra skrevet! :-)
Dato: 30.01.2012 Tid: 14:33 URL:

Postet av: Damn YEAH

THAT ONE GIRL:

Det som har skjedd, har skjedd, og føler nesten ikke jeg har et annet valg enn å godta det som det er. Klarer ikke å få meg selv til å glemme, og da husker jeg heller det jeg vil huske. Det er jo ikke i alle situasjoner at dette hadde fungert, men derfor jeg er veldig glad, men også lei meg, for at jeg er i den situasjonen jeg er i. Men husk: selv om du ikke nødvendigvis ser slik på det nå, så prøv å få ut følelsene dine. Legg vekt på alle de gode og positive minnene, altså det du helst vil sitte igjen med. Før jeg skrev dette innlegget var jeg bare fylt med raseri, men så plutselig kom sorgen. Det fikk meg til å tenke over hvordan jeg vil forholde meg både han og hva som har skjedd. :-)
Dato: 30.01.2012 Tid: 16:04 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Hope there's someone

Dette er dypt shit! Jeg føler med deg.. Vet akkurat hva du går igjenom, og kjenner meg helt igjen i teksten din! Trodde ikke et blogginnlegg skulle treffe meg slikt som dette.. You made my day! Vi er begge i samme båt, og seiler samme sjø. Dette innlegget har hjulpet med mye den siste uken. Nå vet jeg at det ikke bare er meg som har akkurat slike følelser! God be with you, and bless you! Hope there's some one who will be there when you die..
Dato: 09.02.2012 Tid: 22:14 URL:

Postet av: Damn YEAH

Hope there's someone:

Det er godt at jeg kan hjelpe med noe, si! Og ja, får håpe det er noen med meg den dagen jeg dør. Alt annet ville ha vært trist.
Dato: 10.02.2012 Tid: 14:44 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits