Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


0

I nattens timer

Publisert: 29.01.2012 @ 01:09 Kategori: Den bedre halvdelen Kommentarer: 0 kommentarer

Null rave, null alkohol, null one night stand, null fun = no hangover.

Idag hadde jeg egentlig planer om å bli drita. Men det var før jeg satt meg ned i sofaen og ikke klarte å komme meg opp igjen. Er det virkelig sant at man blir trøtt av å sove for mye? For kan ikke komme på noen andre grunner til at jeg er så trøtt i try som jeg er. 

Kan jo meddele at jeg trente igår (JA, ordentelig trening, ikke SEX for de som tenkte det), og jeg har så vondt i skuldrene. Og nå er det akkurat som at "smertene" har gått opp til hodet. 

På en side; kjedelig lørsdagskveld, men på en annen side; helt fantastisk nydelig. 

Men siden jeg først bestemte meg for å være hjemme, så tenkte jeg at jeg kunne pleie meg selv litt. Det beste for meg hadde vel egentlig vært en punchingbag akkurat nå, men siden det er litt vanskelig å lage en sånn selv, så bestemte jeg meg for å finne en god ansiktsmaske-oppskrift. Og det fant jeg, here it goes:

-Agurkskiver

-Avokado

-Honning

Er ikke noe mer hokkuspokus enn det. Agurkskivene skal du tørke vekk masken med, men jeg så ikke helt hensikten med det, så jeg spiste de. Men hvis du velger å bruke agurkene til ta tørke bort masken med, så er det jo klart at du må vaske bort restene etterpå. 

Dette var egentlig en ansiktsmaske som skulle forebygge rynker, men siden dette var den eneste oppskriften jeg hadde ingrediensene til, så ble det den. Vet ikke om det ga noen effekt, jeg, men var vel avslappende I guess. 

Oppskriften fant jeg her.

 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits