Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


0

HVORDAN BESEIRE DIN KJENDIS-LOVE

Publisert: 28.01.2012 @ 12:06 Kategori: Tanker, meninger, teorier Kommentarer: 0 kommentarer

Er dere lei av problemstillinger og meninger om alt fra sex til nesepelling nå? Vel, det var synd, for her kommer en til.

Nemlig hva man skal gjøre når man er håpløst forelsket i en kjendis. For dere skjønner det at jeg har noen jævla gode tips! Vel, i dette tilfellet kan vi si at det bare gjelder norske kjendiser. Internasjonale kjendiser har dere ikke sjans på uansett!

Rule number 1:

Finn fanpage siden h*ns på facebook, men aller helst privatprofilen. Der kan du stalke h*n og få med deg hva h*n intresserer seg for, hvor du kanskje han ha sjans til å møte h*n, også videre.

Rule number 2:

Ikke mas. Altså, det er greit å skrive til h*n, men for all del, hva du enn gjør: IKKE mas. Prøv heller å skriv noe mer interessant som får h*n til å vise interesse tilbake. Hvis du klarer å sette igang en ordentlig samtale, så er du på rett vei!

Rule number 3:

Hvis h*n skal opptre noe sted, så la h*n vite at du kommer dit for å se på. Hvis du da har gjort forarbeidet skikkelig, så kanskje (bare kanskje) h*n skaffer deg backstage pass, OG DERE LEVER LYKKELIG I ALLE DERES DAGER.

 

Ok, kanskje dette ikke funker for alle. Men det har funket for meg! Bare at vi ikke levde lykkelig i alle våre dager, fordi han var en douche. Men jeg kan egentlig ikke kalle han en kjendis da, men det kan vi komme tilbake til om et par for- for da er han nok på alles lepper.

Og igjen; ikke mas.

 Bildet er hentet herifra.

PS: Du kan eventuelt gjøre dette hvis h*n er av den typen som liker sånt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits