Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


8

One night stand is IN

Publisert: 26.01.2012 @ 10:39 Kategori: Den ene halvdelen Kommentarer: 8 kommentarerHvor blir det av disse spennende tekstmeldingene som fører til sommerfugler i magen? Disse meldingene du vet hvem avsenderen er, men aldri snakket ordentlig med personen. - Du har valgt ham selv. 

Han henter deg med bilen. Dere kjører til et sted der du liksom skal bli overrasket og gape opp munnen så høyt. Der skal dere spise, - and they lived happily ever after.  Neida, men noen drar jo hjem og puler, mens andre jenter blir kjørt hjem igjen, og gutten følger henne til døren og kysser henne god natt. IKKE SANT?

Men åja faen, dette høres jo ut som noen teite amerikanske filmer som ikke engang er basert på sann historie.

Men det jeg lurer på, er egentlig hvordan vi, nådagens ungdommer gjør.
Åja, nei! Vi har jo noe som heter VORS, der fjortisvennene skriker til deg; ååå, be mange gutter da! haha, ja, ring han! Nei, ikke han, han er jo stygg.  
Vel, kvelden er ung. Ett par vinflasker er blitt tvunget ned i deg. Og alle guttene likner på hverandre. 

 Når vi skal ut, er det bare èn ting som plinger i hodet. - Falsk legitimasjon. Har vi glemt det, så må vi uansett snu på veien. Uansett om vi har gått noen kilometer i det kalde snøværet. 

Selve festen husker vi ikke. Så den gidder jeg ikke å skrive om. Jo, folk forteller meg at jeg klinte med den og han og den og han og den og han , og han. 
Og han nest sistnevnte ble meg hjem.  

Og når jeg kommer hjem.  Så er døren til soverommet mitt låst. Badet låst. Neste soverom låst. Det sover noen på soffaen. 
Oi, jeg blir heller med HAN hjem.

Ja... lengre har jeg egentlig ikke kommet. For her sitter jeg i hans seng. Han dusjer. 

 

Det var egentlig ikke meningen å stoppe innlegget her.
Men, fortell meg norske ungdommer. Eksisterer virkelig begrepet DATE lengre i form av slik jeg tenker hva date er? Eller har date en annen betydning i dag? 

8 kommentarer

Postet av: Josefine. :)

SO TRUE!!
Dato: 26.01.2012 Tid: 15:01 URL:

Postet av: solveighs

date er overvurdert! Det nærmeste jeg har kommet date er at jeg møtte en fyr jeg hadde snakket litt med på nettet. vi dro hjem til han og JEG laget middag.. haha. så satt vi og snakket, hadde det faktisk ganske hyggelig hekt til han sloknet fordi han var så sliten. the end!
Dato: 26.01.2012 Tid: 15:10 URL: http://solveighs.blogg.no

Postet av: Damn YEAH

solveighs:

Wow. Interesting, really!!!

Det høres faktisk veldig spennende ut. No shit.
Dato: 26.01.2012 Tid: 15:15 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: amanda

utrolig godt poeng i det du skriver! det mest irriterende jeg vet er når venninne mine skryter over å vært på fest og plukket opp den første og beste og hatt sex med han bare på skøy, selv om han i bunn og grunn er en nesten vilt fremmed, som om det gjør dem så utrolig kule.
Dato: 26.01.2012 Tid: 15:32 URL: http://amando.blogg.no

Postet av: Living-in love - Design og Foto

Du har et så utrolig godt poeng her! Det virker som at det er helt greit å knulle rundt på alle man ikke egentlig kjenner i det hele tatt, men bare fant helt random på en fest eller på by'n. Jeg hadde aldri i verden klart å gjøre noe slikt, og det er jo mye bedre å bruke litt tid på å bli sammen med en fyr, spise middag eller dra på kino sammen, istede for å hoppe rundt på alle og en hver.. Det blir vel også mer spenning når man er med en?
Dato: 27.01.2012 Tid: 16:51 URL: http://livinginlove.blogg.no

Postet av: Damn YEAH

living: Ikke sant. Kulturen vår er rar. Eller , generasjonen. Heeeeeh! bam.
Dato: 27.01.2012 Tid: 17:04 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Miriam Olsen

Sååå sant det du skriver! Har bare hatt "dates" med de jeg har vært sammen med en stund allerede. Tror virkelig ikke noe annet enn one night stands finnes i verden lenger, utenom på filmene så klart. Tragisk, but nearly true.
Dato: 01.02.2012 Tid: 08:35 URL: http://mirolsen.blogg.no

Postet av: Miriam Vihovde

hahah digger det
Dato: 08.02.2012 Tid: 23:30 URL: http://miriamvihovde.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits