Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


12

Hvorfor gidder folk å bruke en formue på klær?

Publisert: 25.01.2012 @ 20:17 Kategori: Tanker, meninger, teorier Kommentarer: 12 kommentarerEr dere klar over at det er 60% på mange av klærne til ACNE? Altså.. 60%! Jeg er ingen fashionista, men syntes likevel det var en fin deal.

Og apropos fashionistas. Hva er VITSEN?! Hva er vitsen med å bruke tusenvis av kroner på dyre klær en ellers kunne kjøpt en fake kopi av på hm? Ja sure, det er kanskje bedre kvalitet, men hva skal man med kvalitetsklær når de bare er "IN" en kort periode? 

Jeg undres daglig over dette. Jeg tenker for det første: 'bruker de alle pengene sine på klær?', også tenker jeg 'hvorfor gidder de å bruke alle pengene sine på klær?!'. Klart jeg har vært gjennom perioder hvor jeg har prøvd ut litt forskjellig innen mote, men jeg ga opp da resultatet ikke ble som jeg ville. Det er kanskje sånn man ender opp som hipster og emo? Næ, ikke vet jeg. Jeg er verken hipster eller emo. 

Mange av vennene mine er såkalte fashinfreaks, og det har jeg absolutt ingenting imot. Men noe som forbauser meg er at de kjøper kjoler og høye hæler til tusenvis av kroner, men så lar de det bare henge til pynt i klesskapet? Altså, det blir ikke brukt engang! Og det er fordi de ikke vil at disse dyre plaggene og evt skoene skal bli ødelagt, men da spør jeg meg nok en gang; HVORFOR bruke alle penge sine på dyre plagg når de ikke engang blir tatt i bruk?! 

Jeg vet ikke om det bare er meg som er trangsynt, eller om det er fler som ikke forstår seg på disse jentene og i noen tilfeller guttene. For all del, dette er ikke kritikk rettet mot noen, men jeg er bare nyskjerrig. Hvorfor?

 


- Dere er vel litt enig i at denne kjolen ser litt deformert ut?

12 kommentarer

Postet av: Alina

jeg bruker ikke mange penger på kler :D kansje 700 på 2-3 mnd? =D
Dato: 25.01.2012 Tid: 22:16 URL: http://ab321.blogg.no

Postet av: Therese TS

Jeg er helt enig. Ser virkelig ikke poenget med å kjøpe dyre klær, for så å la dem henge i skapet. Det er jo bare dumt, egentlig.
Dato: 25.01.2012 Tid: 22:36 URL: http://ttwinnings.blogg.no/

Postet av: Anita Søvold

Jeg bruker mye penger på klær, men bruker ikke penger på dyre klær å sko som jeg ikke bruker. :-)
Dato: 25.01.2012 Tid: 22:51 URL: http://anita92.blogg.no

Postet av: Kristin ~

Jeg er enig med deg, kjøper aldri dyre klær, med mindre det er noe jeg har veldig lyst på, og som jeg vet jeg kommer til å bruke..
Dato: 25.01.2012 Tid: 22:53 URL: http://marshells.blogg.no

Postet av: Monica Strand

Kvanititet foran kvalitet... ;-)
Dato: 25.01.2012 Tid: 23:21 URL: http://monicastrand.blogg.no

Postet av: Damn YEAH

Monica Strand:

Definitivt! Iallefall i mitt tilfelle. Kan hende det har noe å gjøre med at jeg ikke fråtser i penger, men tror allikevel ikke at jeg er så ufornuftig (selv om jeg hadde hatt muligheten).
Dato: 26.01.2012 Tid: 18:04 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Damn YEAH

Kristin ~:

Ja, sånn er det jo med meg også. Og er det et plagg som er tidløst og som jeg virkelig vil ha, så kjøper jeg det selv om det koster noen ekstra kroner. Men da blir det jo verdt det, og ikke minst BRUKT, i motsetning til dyre plagg som aldri blir brukt fordi plaggene kostet så mye. Det er waste, spør du meg.
Dato: 26.01.2012 Tid: 18:07 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Damn YEAH

Anita Søvold:

Jeg selv bruker også ALTFOR mye penger på klær, men da får jeg jo en del igjen for det også :-)
Dato: 26.01.2012 Tid: 18:08 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Damn YEAH

Therese TS:

Absolutt! Godt det ikke bare er meg som ser slik på det.. Klart at hvis man har en stor interesse for mote, så investerer man jo i mer eksklusive og originale plagg. Men for hverdagsbruk så stemmer jeg for kjede-klær, ihvertfall for min del.
Dato: 26.01.2012 Tid: 18:10 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Damn YEAH

Alina:

Oi, da er du flink! Kunne ønske at jeg også kunne klart å stramme inn klesbudsjettet mitt til 700 kr pr 3mnd.
Dato: 26.01.2012 Tid: 18:12 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Therese TS

Ja,jeg tenker jo at det er fint å ha noen spesielle plagg som man kan bygge opp en del outfit rundt på en måte, men for min del er basisplagg minst like viktige, og de kjøper jeg billig! :D
Dato: 26.01.2012 Tid: 21:38 URL: http://ttwinnings.blogg.no/

Postet av: minnenesomvarer

Eg e helt enig!! Noen ganger kjøper eg meg jo nye klær, men en mote- følger kunne eg nok aldri blitt... bruker heller pengene på andre ting!
Dato: 26.01.2012 Tid: 22:59 URL: http://www.minnenesomvarer.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits