Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


0

Kudos til dere

Publisert: 24.01.2012 @ 18:44 Kategori: Tanker, meninger, teorier Kommentarer: 0 kommentarer

Tusen hjertlig for respons på forrige innlegg! Er spennende å høre om andre sine synspunkter, spesielt når det er folk som faktisk tar seg tid til å skrive skikkelig. Det settes stor pris på! 

Dagene går ikke til så fryktelig mye annet enn masse lesing, litt spising og soving. Dere skjønner nemlig det at jeg må lade opp til neste uke. Jeg har nemlig et hemmelig prosjekt på gang *10hi*.... Tulla. Jeg har bare jævlig mye å gjøre. 

Men jeg vil nødig kjede noen med slikt snakk, så over til noe HELT annet; nemlig en BOK. Og ikke hvilken som helst bok, men Anne Franks dagbok. Jeg har liksom aldri satt meg helt inn i 2.verdenskrig, men vet jo selvfølgelig de grunnleggende tingene. Så da leste jeg ut boka på 3 dager, og den ga meg et helt nytt syn på nettopp det å være jøde under denne grusomme krigen. De fleste har nok lest boka, men jeg vil ikke røpe alt. Hovedsaklig så handler den jo om hvordan det var å være flykning og i dekning. 

Felte noen tårer underveis, og det skjer ikke når mannekjøtt bedrar meg engang (ikke at det skjer så ofte som det kan virke altså). 

 


Bilde hentet fra  denne siden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits