Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


21

Antall sexpartnere før du gifter deg?

Publisert: 23.01.2012 @ 07:51 Kategori: Tanker, meninger, teorier Kommentarer: 21 kommentarer

Hrmf. Vi har i alle fall 3 bokstaver til i det norske alfabetet. So i am fucking saved.
For guess what?
Plan "N", funker nemlig ikke. Denne alternative planen er den siste jeg har hatt sex med.  Nå kan du fundere over hvor mange jeg har hatt sex med. Men jeg skal gjøre det lett for deg. 14 gutter. Noen breie, lange, tynne, korte, og tilogmed omskjærte. 

Men nå har jeg sett filmen "What´s your number" med Anna Faris. Hun har ligget med tjue gutter. Og hun føler at hun ikke kan ligge med flere. Så derfor begynner hun å oppsøke alle eksene sine for å finne ut av hvem av disse guttene hun kan være sammen med for resten av livet sitt.

På den andre siden tenker jeg at jeg fortsatt har 6 gutter til å ligge med før jeg tar et valg.
Eller hva er virkelig den gjennomsnittlige antallet på sex med gutter før du virkelig finner en?
Altså, nå er jeg jo i dette tilfelle hvor jeg ikke ønsker å ende opp slutty. Heller keen på et ordentlig mannekjøtt som jeg kan bli tilfredstilt av. 
Noen har jo flaks og finner den rette med engang. Mens andre kanskje ikke vil starte livet med engang, og heller velger å pule rundt før du sier "JA" ved alteret.


http://www.dagbladet.no/magasinet/2005/12/19/452636.html 

På denne linken over uttales det at en har ligge med 500 stk. Noen 50. 
Vel - det kan fort bli mange egentlig.  På et halvt år greide jeg å ligge med 9 stykker.
Også kun èn av dem var i fylla. Så det er jaggu ikke alkoholen som er i bildet her. Det er meg

Så hva med dere ungdommer og veslevoksne nå til dags? Er 14 mye for en person som meg som ikke har blitt kalt for hore offentlig på institusjoner som skole for eksempel?
Help me out! Jeg er nemlig fortsatt ung, og har ingen planer om å gifte meg før jeg er 27-28. Også er jeg heller ikke så veldig keen på å være bundet til en person i 10 år til før jeg hører klokkene kime.  
Eller er det virkelig nå jeg bør oppsøke alle mine ekser??? 

PS: Im kind of addicted to sex. 

21 kommentarer

Postet av: CJ

Personlig syns jeg 14 er heeeftig mye for en på 18? Hjelpe meg.

Ikke at det automatisk gjør deg til en slut, selv om mange tenker det. Før du sier noe så har jeg ei venninne som ligger på 110 nå, men hu har ingen planer om å slå seg til ro for hu finner aldri den rette og vil heller aldri gifte seg eller ha barn. Kaller jeg henne slut? Nei, men ville jeg gjort det til noen jeg ikke kjente? Antageligvis...kanskje... Syns jeg hu er HELT på viddene av hva som er forsvarlig og normalt? Absolutt!

Jeg skjønner godt du ikke har planer om å gifte deg eller slå deg til ro før du nærmer deg 30...Men 9 stk på et halvår, og 10 år til så kommer du fort oppi tja 180 om du sku fortsatt på denne måten....

;)

Det går vel an å ha lengre forhold med super sex selv om du ikke ender opp med å bli gift med vedkommende?

At man skal henge seg opp i tall osv slik filmen og alfabetet syns jeg er tull. Gå heller etter ordentlige gutter som du har lyst å være sammen med OG som du har bra sex med og bli med dem så lenge dere har det fint og ikke hast videre...

Jeg syntes jeg hadde mange med 5 på et år og jeg var da nyskilt og singel for første gang og jeg trodde jeg hadde forelska meg i alle sammen...angrer på 3-4 av de for å si det sånn..

Og jeg kan garantere deg at sex med en du faktisk elsker og har knall kjemi med er en million ganger bedre enn noen du knapt (ikke) kjenner....

Jeg ville tenkt meg om om jeg var deg, det kan godt hende du kommer til å angre på det siden.... Og er du som meg som forteller ALT til en ny partner så tviler jeg på at han syns det er kult at du har vært sammen seksuelt med så mange...

Alle kan være uforsiktige og gjøre dumme ting, men har du sex med så mange forskjellige så ofte så håper jeg virkelig du beskytter deg både mot barn og sykdommer.....

18 år og 14 partnere....ja som sagt jeg syns det er forferdelig mye. Og det verste er at den sexen du har nå hverken betyr noe og er ikke i NÆRHETEN av den du kommer til å oppleve mot slutten av 20, beg av 30-åra når u kjenner deg selv ut og inn og finner en du har kjemi med. Det du kaller bra i dag fins ikke bra. Og de 9 på et halvår kan umulig ha vært så bra... spesielt mtp at du tydeligvis ikke fortsatte med noen av de...?

Mye man gjør som ung som man kan angre på siden også.... Lek masse med deg selv og vent heller med sex til det kommer en du virkelig liker inn og ut og som du har kjemien med... ;) Da f¨år du i både pose og sekk!
Dato: 23.01.2012 Tid: 12:52 URL:

Postet av: Damn YEAH

CJ:

Hei, takk for oppmerksomheten.

For det første, så er jeg ikke atten. Jeg ønsker heller ikke å oppgi alder.

For det andre så er sexen svært mye bedre med den du har god kjemi, eller liksom want to be with. Så der er jeg svært enig med deg.

Det at jeg hadde sex med 9 stk på et halvt år, har ikke skjedd før, og skal heller ikke skje igjen.

Men wow, 110 personer pluss minus, er veldig drøyt.

Takk skal du ha. Jeg setter pris på dine kloke ord.
Dato: 23.01.2012 Tid: 12:59 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: CJ

Ja veldig enig i 110'ern.... Jeg skal ikke havne på 5 på ett år heller ;)

Har sågar funnet den jeg vil ha etter å truffet på både idioter og narcissister, nå har jeg den beste og forhåpentligvis blir det den siste :))

Jeg så bare det sto 18 et sted så antok kanskje det stemte ;)

Uten å vite alderen din ble det kanskje bare rabbel der oppe men du skjønte sikkert hva jeg mente likevel ;)
Dato: 23.01.2012 Tid: 13:25 URL:

Postet av: snowgirl

Likte skriveriet ditt jeg.

Er 28 selv, og synes ditt antall var helt passe, hvis det er det man hadde lyst til. Likte spessielt godt at det ikke var sånne fylleinnfall. Kan like godt gjøre som hjertet ditt ønsker, for kritisert vil du bli uansett.

Om du vil angre senere er jo umulig å si nå, men kanskje like ille å angre på noe man ikke gjorde. Så lenge jeg fortsatt kan se på meg selv med full respekt etterpå, mener jeg det var en god ting. For all del, jeg har inget "hore" rykte. Men det får du heller ikke, så lenge man oppfører seg, delvis ;)

Har i hvertfall noen venninner som giftet seg tidlig, og som kanskje angrer litt nå på at de ikke "levde" litt mer først.

"you go girl" :)
Dato: 23.01.2012 Tid: 13:41 URL:

Postet av: Miriam

Hva føler du når du har sex? Hvorfor gjør du dette? Hvorfor oppsøker du stadig flere? Er det noe med kjærligheten? Har du fysisk nærkontakt som kjærlighets språk? = At du føler deg elsket skikkelig først når noen berører deg skikkelig? Hvorfor ikke spart den til noen som elsker deg på ordentlig? Jeg har aldri hatt sex før, jeg sparer meg!! For at det skal bli det beste å oppleve uten å ligge masse bak, fordi jeg traff rett person! Legger du alle behovene dine ned i sex? Som jeg legger i sangen min? At du bare må gjøre det for å føle deg mer vel? Jeg kunne like gjerne starte Kickboxing igjen.. hvor godt det er å få ut noe uten å trenge å si noe.. Alle har hver sin ting å kunne gjøre for å føle seg bedre etter noe som kanskje har såret på innsiden...? Jeg tror litt på at, jo flere du har sex med, jo verre kan det bli å se tilbake til. Skal du finne din ekte kjæreste en gang å forholde deg til... trenger du kanskje å bli hel i deg selv først! Ikke bare løpe fra det og tro sex løser alt? Nei vetke jeg.. bare later som jeg vet det xD Bare håper noe føles vil treffe for deg... for mange kan jo ha det slik uten å vite det selv.

... Jeg vil hvert fall være jomfru når jeg gifter meg =D vil gjøre mannen min stol av å være den første <3 Jeg har ikke kysset noen en gang. Og jeg syntes det går helt fint =)
Dato: 23.01.2012 Tid: 17:37 URL: http://mirimoro.blogg.no

Postet av: Damn YEAH

Miriam:

Takk for svar!

Jeg tror jeg bare syns ting er veldig spennende etter å ha vært i et langvarig forhold som varte en evighet. Derfor bare klikket det helt for meg, og jeg tror ikke engang underbevisstheten min visste hvordan jeg skulle reagere da jeg møtte på nye mennesker. Det var spennende, jeg åpnet meg helt for dem, og mange av dem fortalte meg så mye av livet deres. Og til slutt følte jeg med og hver at jeg hadde kjent dem altfor lenge. Det er mange av disse guttene som liksom ellers ikke pleier å åpne seg for sine egne venner, men har tydeligvis greid å knekt dem jeg. I dont know. Skal ikke innbille meg noe som helst. Men så vet jeg heller ikke hvorfor jeg ligger med dem. Kanskje jeg har bare en tendens til å såre gutter. Det er det jeg gjør. Imma quit it.
Dato: 23.01.2012 Tid: 19:40 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Damn YEAH

snowgirl:

Hai, takk!

Spennende å lese andre synspunkter på dette innlegget. Men du sier noe der... Vanskelig å angre på noe man ikke gjorde. Men nå har jeg alt gjort det flere ganger. Samme hendelsen. På tide å drøfte dette.

Men ja, jeg er fortsatt ung, trenger å LIVE THE EFF LIFE before the marriage!!!! :D
Dato: 23.01.2012 Tid: 19:43 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: snowgirl

Hei igjen :)

For all del har jeg full respekt for Miriam, og jeg synes det er sterkt gjordt. Men vet det ville vært feil for min del, da jeg allerede har elsket en mann. Men har hatt bedre sex med en jeg aldri elsket, men som bare var fysisk tiltrekkning. Og angrer jo ikke på det da :) Bare viktig å kunne skille på sex, og det å elske noen.

I dyreverdenen er det bare svanene og pingvinene som er 100% monogame, hvis partneren dør, lever den andre alene resten av livet. Slik er ikke mennesket...

Sex er sundt og godt så lenge man gjør det på sine egene premisser :)
Dato: 23.01.2012 Tid: 22:23 URL:

Postet av: Damn YEAH

snowgirl:

Wow. Ja, folk blir tiltrekt av forskjellige ting. Noen er av disse følsomme, intime, mens andre interesserer seg for det fysiske. Nå sier ikke jeg at du ikke har følelser.

Men haaa. Nå fikk du meg til å drøfte meg selv på en annen måte. Thanks.
Dato: 24.01.2012 Tid: 12:43 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: mirimoro

Sv; Jeg har selv akkurat opplevd litt det å ha såret en som viste seg å like meg mer enn jeg trodde.. vi ble aldri sammen. Men han åpnet seg jo, som han sa han ikke pleide å gjøre til andre. Jeg var ute etter en nær kompis, så når jeg endelig fant han som forsto meg til å fylle den lengselen, var jeg veldig heldig... Han hadde nemlig aldri åpnet seg så mye viss han ikke hadde likt meg. Når jeg fikk nok påfyll.. så måtte jeg til slutt si stopp. Jeg hadde gitt han nok sjanse, men jeg skjønte jo at det ikke var meningen å gå noe lengre til et forhold.

Virker som om du ikke helt bryr deg om guttene når du ikke kan holde på dem. Det kan virke til at det er et viktig behov for deg som du prøver å fylle.. men du får aldri nok.. og du søker det hos guttene.

Noe annet som er vanlig er at viss man ikke har så nært kjærlig forhold til sin egen far, så oppsøker man lett fortere den kjærligheten i andre gutter. I steden for å få fyllt det behovet gjennom familien. Men jeg vet jo ikke om det gjelder deg. Du virket bare så søkende etter svar, så ville prøve meg litt. Jeg liker å studere temaer som dette.
Dato: 24.01.2012 Tid: 17:30 URL: http://mirimoro.blogg.no

Postet av: Damn YEAH

mirimoro:

Hei. Takk takk!

Men, youve got me. Jeg har ikke hatt så kjærlig forhold til far hele oppveksten. Det er heller blitt nå i det siste.

Men ja, jeg bryr meg kanskje ikke så veldig om dem heller, da jeg egentlig søker bare etter den rette.
Dato: 24.01.2012 Tid: 18:44 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Miriam

SV: Kanskje greit å finne ut på forhånd hva som du egentlig trenger for livet ditt =) Kanskje du ikke finner det før du har balanse i livet ditt..? Altså NÅR han vil passe inn..

Har du tid til kjæreste om du(EKSEMPEL) skulle flytte neste år, men komme tilbake om 2 år liksom? Skal han med egen/annen karriere/drøm følge etter deg? Trokke det er bra for dere =P Jeg er ikke klar for kjæreste før hvert fall 2 år.. Jeg vil ikke en kjæreste skal hindre drømmen min, for hvordan jeg vil leve og tjene på det selvstendig.

Fokuser heller på å BLI DEN RETTE... (det har jeg fått høre utallige mange ganger som råd) Viss man legger problemene på en kjæreste med håp om at han kan hjelpe å fikse dem.. blir det jo 'problemer i forholdet!! Da varer nok ikke forholdet så lenge heller. Så greit å gjøre seg hel for å sikre seg at 'Fornuften og Følelsen' blir EKTE når du faktisk treffer han som kan være din støttepartner for resten av livet ditt. Å være hel hjelper deg å gi.. ikke bare kreve å få! Du vil ikke dra ut energi av kjæresten din heller? Du vil jo oppmuntre<3 Kjærlighet handler egentlig mer om å gi enn å få! Å kunne ofre noe for han.. ELSKE for den personen ER og ikke bare for hva han HAR. Dumt å utnytte fra første møte liksom. Viss du klarer å

-GJØRE DEG SELV LYKKELIG FØRST =)

Vil du merke at kjærlighetslivet ditt handler for det meste om EKTE KJÆRLIGHET =D

Derfor søkte jeg først og fremst en nær kompis slik jeg skrev.. For å fylle noen viktige behov for meg i gutter, som er dumt å legge direkte bare på kjæreste.

Lykke til =)
Dato: 24.01.2012 Tid: 19:15 URL: http://mirimoro.blogg.no

Postet av: mirimoro

Leste først det snowgirl hadde skrevet nå om mitt inlegg..

Vil legge til dette med fysisk tiltrekkning.. Jeg var fysisk tiltrekkning til kompisen min. Vi var tiltrukket til hverandre. Jeg lar følelsene kunne styre meg litt.. fordi følelsene/tiltrekkingen sier i fra når det er et behov i meg som blir fyllt av akkurat denne personen. Før jeg møtte han hadde jeg jo satt dette ønsket og fornuften at det trenger ikke å bety ekte kjærlighet av slik tiltrekknings følelse. Jeg lar meg bli kjent og utforske for hva personen kan gi meg og jeg han ettersom han også søkte mitt =) Jeg sa det til han fra første stund.. og kan tro han ble nok ganske så flau i etterkant når det viste seg at jeg hadde rett.

Slik jeg lever i hvert fall =) Så får du leve som du vil i det du er vell med ;)
Dato: 24.01.2012 Tid: 20:02 URL: http://mirimoro.blogg.no

Postet av: mirimoro

Er visst innlogget anna hver gang her ser jeg xD Håper du ser jeg er samme personen hele veien hehe
Dato: 24.01.2012 Tid: 20:03 URL: http://mirimoro.blogg.no

Postet av: Damn YEAH

Miriam:

Er fortsatt på vei. Tror vi mennesker aldri finner ut av hvem vi er når vi stadig utforsker verdenen. Er så mye og mangt. Kanskje jeg tjener fett på en jobb, og blir så addictet at jobb er kun det eneste som utgjør ambisjonene mine.

Jeg vil heller ikke at vedkommende skal ofre alt for meg bare fordi at jeg skal få oppfylt drømmene mine.

Men er det en jeg virkelig vil ha, ville jeg egentlig ha møtt personen på halvveien.

Men ja, du sier noe der som jeg aldri har tenkt på. Fokuser på å bli den rette. Men kan ikke avveie alt for mye der heller. Så blir nok halvveien. :p

Og YA! GJØRE MEG SELV LYKKELIG. Haha. Det er vel det jeg oppsøker mest.

But thanks again! Really appriciate.
Dato: 24.01.2012 Tid: 20:51 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Damn YEAH

mirimoro:

Haha. Kloke ord, kloke ord. Trenger nok å finne ut av hva jeg trenger, ja.

Vel, jeg sier ikke at jeg ikke har det bra. Jeg lever fint, og jeg har det egentlig amazing. Og jeg føler også at jeg kan ha det ganske greit må forskjellige måter. Jeg tror det er heller DET som fucker meg helt fullstendig opp. Jeg kan leve med så mye forskjellig. Er ikke kravstor. Hmm.. jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få sagt dette. Høres ut som at jeg motsier meg selv igjen, men jeg mener da ikke det. Haha. Anyway. Thanks!!

Og ja, jeg følger med på nickene her!! So I know whoo you R:D

Tar bare littt tid for å svare tilbake da jeg ønsker å bruke riktig god tid på dette her.
Dato: 24.01.2012 Tid: 20:55 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: mirimoro

Hehey YEAH ;D Du høres ut som en utrolig flott jente hvert fall via måten du skriver på =D Og takker selv for tilbakemeldinger slikt. Som sakt, er dette temaet noe jeg digger å utforske. Så var veldig gøy med denne muligheten å tenke høyt ut her nærmere på hva jeg egentlig tror på i ekte kjærlighet =) ThanksiGirl!
Dato: 24.01.2012 Tid: 21:28 URL: http://mirimoro.blogg.no

Postet av: Damn YEAH

mirimoro:

Haha, takk igjen!! :)

Ja, slike temaer er det mye å spekulere i, - og et riktig svar finnes det nok aldri. - Kanskje?

Keep it going!!
Dato: 25.01.2012 Tid: 19:44 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: minnenesomvarer

Oi, eg syntes det var veldig mangen! Eg e litt den typen som vil ha et seriøst forhold før eg har det liksom, helst bare med noen få iløpet av livet ditt... du gir tross alt ut ganske mye iformasjon til fyren du ligger med, og eg kunne ikkje hatt det med noen som ikkje betydde noe for meg tror eg... og eg er i mot abort i tillegg, eg tenke litt sånn at eg vet ka eg gjør når eg har sex, så da ville eg tatt konsekvensene av det og, noe som kunne blitt vanskelig hvis det var helt random fyr... MEN du virker iallefall reflektert over det, da :)og åpen om å høre ka andre tenker!
Dato: 26.01.2012 Tid: 23:05 URL: http://www.minnenesomvarer.blogg.no

Postet av: hard2say- Zozooo

Kos deg og lev livet. Ikke tenk så mye på hvor mange du ligger med. Har du allerede ligget med dem, så kan du ikke "ta det tilbake" ved å tenke på det;)
Dato: 01.02.2012 Tid: 00:42 URL: http://hard2say.blogg.no/

Postet av: Damn YEAH

hard2say: Kan hardt vurderes!!
Dato: 01.02.2012 Tid: 00:47 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits