Damn YEAH

The truth is hiding right here, darling.

Medvirkende

Her blogges det døgnet rundt om hva som er det etiske liv. Woop!

Meny


Søk

Hitting

online

Widgets


5

Natur & Ungdom????

Publisert: 16.01.2012 @ 20:13 Kategori: Tanker, meninger, teorier Kommentarer: 5 kommentarer(Bildet hentet fra; http://www.dagbladet.no/2009/04/21/nyheter/miljo/arbeiderpartiet/landsmote/innenriks/5847418/)

Hva vet egentlig ungdommer? Hvor mye har de egentlig opplevd og erfart det korte nåværende livet før de egentlig tar et valg og bestemmer seg for et synspunkt?

Selvsagt har en sak, eller i dette tilfelle, oljeboring, både positive og negative sider.
En av de største fordelene med oljeboring er å holde ett skritt foran andre internasjonale konkurrenter i form av olje og naturgass forsyning og pris.  Og i dette tilfelle, landet vårt, Norge, har vel ikke så mange andre ressurser å ty seg til for øyeblikket. 

Det som irriterer meg mest, er noen av disse ungdomme som lar seg bli "manipulert" av denne ungdomsorganisasjonen Natur & Ungdom uten å egentlig vite noe som helst. Jeg blir faktisk imponert av disse som har jobbet med oljeboring i forskjellige sammenhenger, - og faktisk har skiftet mening om oljeboring. 

Men, wow. Blir imponert over disse aktivistene som presser i seg å bruke sykkelen gjennom alle årets årstider. Det skal de ha. - Og hvordan de drikker disse Fair Trade produktene. Og ikke for å glemme disse økologiske produktene i form av kosmetikk, telys, og hønseegg. 

HIPSTERE ASS 

5 kommentarer

Postet av: kristine

Her var det ikke helt noen sammenheng i det du skriver. Ingen referanser eller siteter heller. Du sier ingenting om hva som er den manipulerende delen, og hva i all verden er problemet med at folk velger å bruke naturlig produkter på huden i stedet for å smøre seg inn med hormonforstyrrende, kreftfremkallende kjemikalier? Jeg kunne lagt ved noen linker og artikler, men føler for å være like usakelig som deg...
Dato: 16.01.2012 Tid: 21:16 URL: http://www.goodforyou.blogg.no

Postet av: Michelle, kommentere tilbake??

Fin blogg!:)

Ta gjerne en titt innom min;)
Dato: 16.01.2012 Tid: 21:17 URL: http://Svisken.blogg.no

Postet av: Jenny - a slightly mad photographer

Jeg har ingenting i mot Natur og Ungdom, men synes samtidig de minner meg om hippier.
Dato: 16.01.2012 Tid: 21:32 URL: http://bokstavsuppe.blogg.no

Postet av: Damn YEAH

kristine:

Siden du spytter på med en ganske lang kommentar, slenger jeg meg på.

Frøken, her i Norge har vi noe som heter ytringsfrihet. Det er ikke alltid det er slik at man må ha med referanser og det tullet du kommer med. Skulle alt som hadde blitt sagt måtte ha en tilhørende eksisterende referanse? Da hadde jo ingenting blitt sagt. Det å bli manipulert, sier nok om seg selv i denne sammenhengen. Dette er hva jeg opplever av disse aktivistene jeg omgås med. Jeg dømmer ikke alle.

Jeg, personlig, syns det er latterlig at noen av disse ikke kan gå ut av butikken før de finner økologisk shampoo.

Og du sier kreftfremkallende? Skal liksom alle andre produkter være farlige å bruke om det ikke er stemplet et klistremerke der det står ØKOLOGISK?? Bare oss mennesker selv er skadelig for hele forpulte naturen.
Dato: 16.01.2012 Tid: 21:35 URL: http://damnyeah.blogg.no/

Postet av: Katja

KUNNE IKKE SAGT DET BEDRE SELV! ungdommer som har blitt påvirket av EN organisasjon har ETT syn på ting - og alle andre tar feil (selv om de selv ikke vet hva de andre mener - men hvem bryr seg? de er jo nazister lizm!)

Så går de og demonstrerer masse, hater alle FrP'ere og kjøper seg palestinaskjerf. Hvorfor? Aner ikke, men det er kult lizm. Og Israel suger lizm. Hvorfor? FORDI LEDEREN I RØD UNGDOM SIER DET DA :(
Dato: 02.02.2012 Tid: 07:57 URL:

Skriv en ny kommentar

Siste kommentarer

More shit

hits